Gr

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

AUGMENTED REALITY
IN CITY HISTORY

CULTECH LAB

 

Ερευνητικός Οργανισμός

Το Εργαστήριο Πολιτισμικής Τεχνολογίας (www.cultech.di.uoa.gr) συμμετέχει στο έργο ως τεχνολογικός εταίρος έχοντας σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στον σχεδιασμό εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας με προβολή πολιτιστικού περιεχομένου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  37.9715° N, 23.7257° E

ΦΟΡΑ ΤΑ

AR ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

ΠΟΛΗΣ

 

ART TECHNOLOGY 

CODING

_________________

IN HISTORY’S

SERVICE

COMIC

 

Επιχειρηματικός Φορέας

Η εταιρεία Content Management in Culture P.C. συμμετέχει στο έργο ως εξειδικευμένος εταίρος σχεδιασμού και υλοποίησης καιτονόμων διαδραστικών εφαρμογών με σκοπό την διαχείριση και ανάδειξη του πολιτιστικού περιεχομένου των δρόμων των πόλεων. Η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την δημιουργία τουριστικών και εκπαιδευτικών εμπειριών μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των αναγκών του χρήστη όσο και στην ορθή προβολή του διαθέσιμου περιεχομένου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

 

Ερευνητικός Οργανισμός

Όραμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι η παροχή άρτιας εκπαίδευσης, η προαγωγή της επιστήμης στο ευρύτερο φάσμα των οικονομικών και κοινωνικών επιστημών και τεχνών, η επιδίωξη της αριστείας με όρους κοινωνικής ευαισθησίας και χωρίς αποκλεισμούς και ευρύτερα η καλλιέργεια της παιδείας και του πολιτισμού.

Αποστολή και Πολιτική του Πανεπιστημίου είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των νέων επιστημόνων μέσω της συνεχούς βελτίωσης της μαθησιακής διαδικασίας και της ανανέωσης των προγραμμάτων σπουδών, η καλλιέργεια του πνεύματος διάκρισης και η αποτελεσματική σύνδεση του Πανεπιστημίου με την κοινωνία και την οικονομία.

Η αναζήτηση της καινοτομίας και της προαγωγής της γνώσης από τους καθηγητές, τους ερευνητές και τους φοιτητές, στα Τμήματα και στα Εργαστήρια, ακολουθώντας τις διαρκείς εξελίξεις του 21ου αιώνα στον τομέα της έρευνας.

Η ενθάρρυνση και η ενίσχυση της ικανότητας και του πάθους κάθε μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας για πρόοδο και ευημερία και η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος συνεργασίας εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Euroaction

Επιχειρηματικός Φορέας 

 

Η Euroaction έχει στόχο να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα από την ίδρυσή της το 2007. Η ομάδα μας ιεραρχεί και υλοποιεί με συνέπεια τους στόχους των πελατών μας, με αποτέλεσμα ένα ευρύ και πολυδιάστατο πεδίο δράσης που υποστηρίζει την ανάπτυξη και την καινοτομία μέσω εξειδικευμένων έργων. Για παράδειγμα, διεξάγουμε μελέτες βιωσιμότητας και σκοπιμότητας που επικεντρώνονται στο μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της αγοράς και της επιχείρησης, καθώς και σε πιθανές αδυναμίες, κινδύνους και προοπτικές.

Η επιστημονική μας ομάδα μπορεί να αναλύσει την τρέχουσα κατάσταση μιας επιχείρησης και να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης που παρουσιάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Αυτό το σχέδιο απεικονίζει με σαφήνεια την κατάσταση της εταιρείας, προσδιορίζει τα υπάρχοντα προβλήματα και προσφέρει διάφορα σενάρια λύσης για να εξετάσει ο επιχειρηματίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ